I made this widget at MyFlashFetish.com.

JIRAN ALAM MAYA..

Monday, 25 February 2013

HAPPY BERTHDAY IZWEEN QISTINA 26 / 2 / 2010





Assalamualaikum........

Salam selasa untuk semua......minta maaf ye....hari nie...tak sempat nak masukkan resepi sebab hari nie...sibuk sikit maklum pagi2 nie dah siapkan kek untuk Aween sempena ulang tahun kelahiran ke 4 jadi banyak benda nak disiap nak masak2 sikit....tahun nie....Aween minta yan buatkan kek hello kitty untuk dia....jadi yan tunaikan permintaan dia....pagi lagi yan dah siapkan nie....lah hasil yang tak seberapa he heee......oklah.......kawan yan pun nak bagi ucapan untuk my sweet heart.........

 



selamat hari lahir sayang.....moga anak mama panjang umur di murahkan rezeki dan menjadi anak yang solehah yang menyenangkan hati ibu bapa dan  berjaya dunia dan akhirat Amin........

OK KAWAN2 SAMPAI JUMPA LAGI KAWAN.........

DA.......DA........



38 comments:

  1. Wahh.. Kagum la ngan akak ni.. Kita punya tangan keras sikit,, tak pandai nak hias kek camni.. Anyway Happy Birthday Izween.. Semoga menjadi anak yang solehah..

    ReplyDelete
  2. epi besday aween.. yan cantiknya kek tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih......mana boleh lawan mayang punya lagi cantik....

      Delete
  3. hppy besday syg izween qistina...smoga mjadi ank yg baik n solehah..cantik rambut dia..mcm dbuat2 pula..jelez la aunty tgk..hihih

    tu mesti kek hello kitty..cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Aunty QH......Amin.....cantik tapi susah nak jaga....

      Delete
  4. Replies
    1. bolehlah KA......nak lebih sempurna kena beli lah kan...?

      Delete
  5. Happy birthday Aween. Comelnya dia Yan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aunty.......macam mama dia he...heeee.....perasan sikit...

      Delete
  6. Selamat hari lahir Aween... moga usia dirahmati Ilahi...
    Menjadi anak yg solehah kebanggaan ayah dan ibu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMIN.........terima kasih aunty yati....

      Delete
  7. Comenya dia dgn rambut keriting... Hepy bezday Aween...moga jadi anak yg solehah..

    mana dia hello kittynya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....aunty.....Amin....

      cuba tengok betul2...kat atas kek tu.....mesti nampak kan...?

      Delete
  8. happy bthday aween..alahaiii cute btl..ikut mama dia nie kot..kek cantik yan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq....aunty zila....moga baby aunty zila nanti cute macam aween juga he heee....sikit2 je.....

      Delete
  9. happy birthday cayanggg...cantik kek tu Yan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...aunty Mar.....bolehlah kot....he heee....

      Delete
  10. salam yan, comelnye aween..hepi birthday cute pretty girl..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..singgah follow sini...
      tq....aunty @na....

      Delete
  11. Happy Birthday cyg Aween...moga membesar jd anak solehah ya..dilindungi Allah sentiasa..amin! :)

    **MAma buat kan kek ape?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq......Amin...aunty Atie....

      kat atas tu kek mama buat ada hello kitty.....

      Delete
  12. happy birthday...semoga jadi anak yg baik dan dpt membahagiakan kedua org tuanya... :-)

    ReplyDelete
  13. salam yan..just follow ur blog..

    hepi besday aween...comelnya aween...

    cantik2 labu tu...english style..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah dan follow sini.....

      tq...aunty....ala malulah....he heee....

      Delete
  14. wow bestnya Aween dapat kek hello kitty...

    Happy belated birthday Aween

    ReplyDelete
  15. happy birthday Aween, comelnya Aween!.
    Moga membesar menjadi anak solehah yang menyejukkan hati ibu ayah.
    Cantik kek tu Yan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty......Amin......

      boleh la kot he heee....

      Delete
  16. yummyyy.. cantiknye kek tu kak.. mmg ade bakat.. anyway, hepy bday aween.. smoga jd anak yg solehah, yg sentiasa bhgiakan mak ayah ye.. aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang yummy...cantik ke he hee.....sikit2 je.....

      tq aunty......Amin....

      Delete
  17. happy birthday qistina maaf ye terlambat ucap...sukanya kalau dapat mama yg pandai buat kek, nanti buat kek untuk KY juga ye mama heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty KY......aunty pun pandai juga buat kek kan.....boleh aje.....

      Delete
  18. salam kenal...
    happy birthday...
    comelnya dia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...yana singgah follow sini......

      tq sis......

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...