I made this widget at MyFlashFetish.com.

JIRAN ALAM MAYA..

Friday, 5 April 2013

1 ST ANNIVERSARY YAN' S COTTAGE








 


Assalamualaikum......salam sejahtera untuk kawan2 sekalian.....kawan2 yan nak ucapkan ribuan terima kasih untuk yang sudi singgah dan follow tinggalkan komen2 yang memberi semangat untuk yan yang membolehkan yan mencuba perbagai resepi2 menarik yang kadang2 yan sendiri belum pernah cuba tapi dari semangat dan dorongan kawan2 melalui komen2 tu....membolehkan yan mereka perbagai resepi yang unik dan menarik untuk di kongsi bersama.......


 


kawan2 yang di sayangi semua......hari ini ( 6/4/2013 )adalah hari 1st anniversary blog yan yang tak seberapa nie.....moga blog nie...memberi manfaat untuk semua.....kawan2 mula terciptanya blog nie....adalah untuk menjual labu sayung dan disamping tu terdetik pula di hati nak kongsi resepi2 hasil dari air tangan sendiri maka bermula dari inilah terhasil blog yan cottage yang tak sehebat blog2 yang lain....walaupun tak seberapa tapi rasa sangat berpuas hati bila dapat berkongsi resepi2 yang pernah yan buat untuk tatapan semua.........terima kasih semua......sorry tak pandai nak buat ayat2 power he heee........


p/s:kawan2 yan minta maaf lama tak dapat menjengah blog kawan2 internet slow tahap gila asyik2 putus sorry ya...kawan2 bila ok nanti yan singgah ye...!!!!!!!!!!

OK KAWAN2 SAMPAI JUMPA LAGI...........DA....DAAAA......


28 comments:

  1. Assalamualaikum Yan...hepi anibeseri Yan...wah dah sthn dah...kalau budak2 ni dah boleh berjalan dah ni...kak fiza doakan moga Yan terus berbloging...nak try resepi2 best dr Yan...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak fiza.....

      terima kasih...kak siapalah yan...tanpa kawan2 semua...insyaallah kak...di persilakan he heee....

      Delete
  2. Alhamdulillah tahniah.
    Semoga sihat dan ceria selalu.

    ReplyDelete
  3. tahniah..dan semoga ukhwah kita berpanjangan

    ReplyDelete
  4. syukur, hepi anniversary moga sukses...

    ReplyDelete
  5. salam yan...happy 1st blog anniversary. semoga terus berblogging & kongsi resepi best2.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Yan...hepi anniversary...semoga terus berblogging n x jemu2 tuk menghasilkan resepi baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.....insyaallah....kalau diizinkan Allah....

      Delete
  7. alhamdulillah..ha ah teruskan berblog..nak masak klik aje di sini..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah kak nor......betul tu.....

      Delete
  8. TAHNIAH...hppy 1st bloggersary...teruskan berkarya yer kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq QH.....Insyaallah doa kan ye.....

      Delete
  9. semoga terus success dengan berblogging ye Kak Yan

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah....jika di izinkan Allah.....

      Delete
  10. Happy Anniversary..hehehe
    semoga Yan akan lebih bersemangat nak mencuba resepi dan semangat untuk berkongsi..tapi kirim2lah masakkan tu heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq KY......insyaallah mudah2han.....jauh tu he heee.....

      Delete
  11. salam tahniah...
    semoga ia memberi manfaat dan diberkati...
    selamat maju jaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.....itulah harapan dari yan.....sama2...

      Delete
  12. Hehe....dah pandai jalan ke belum ni.....
    Hepy 1st aniversery untuk blog ini yeh Yan...memang sangat bermanfaat yan...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi tengah bertateh nie he heee.....tq hainom.....

      Delete
  13. dah setahun,,, tahniah ! suka baca n3 kat sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...