I made this widget at MyFlashFetish.com.

JIRAN ALAM MAYA..

Thursday, 27 February 2014

HAPPY BERTHDAY TO..... MOHD IKHWAN







Assalamualaikum........
Salam jumaat untuk semua kawan2.....moga hari ini membawa seribu rahmat untuk semua.....Alhamdulillah.....hari ini juga adalah hari ulang tahun kelahiran  anakanda Mohd Ikhwan yg ke 7 tahun.... (28/2/2014) doa & harapan dari mama.....agar Ikwan sentiasa sihat  sejahtera selalu......& menjadi anak yg soleh Amin....


I   LOVE YOU.....IKHWAN
 







OK.......SEMUA..........SAMPAI JUMPA LAGI..........


DA..........DA...............

13 comments:

  1. selamat harijadi ikhwan..semoga menjadi anak penyejuk hati ibu dan bapa

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir buat ikhwan. SMoga membesar sebagai anak yg soleh.

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir Ikhwan... moga menjadi anak yg soleh, berjaya dunia dan akhirat ye :)

    ReplyDelete
  4. Yan sama tarikh hari lahir anak bongsu ummi..hehe boleh gang dengan abang Mohd Hazwan ye Mohd Ikhwan.

    Happy birthday anak comel dan hensem, moga dipanjangkan umur dan dalam lindungan Allah SWT sentiasa. Moga menjadi anak soleh.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...ensem ikhwan ni Yan...muka nak sama dgn Izween.. birthday depa pun tak jauh hari ya....
    Happy birthday Ikhwan..moga membesar jadi anak yg soleh & taat pada ibu bapa..amin! :)

    ReplyDelete
  6. Happy besday boy
    Emcem lah dia
    Semoga jd ank yg soleh kelak..amin

    ReplyDelete
  7. cantik kek tu..happy bday ya ikhwan..mesti hepi dapat kek kan..

    ReplyDelete
  8. Hepi besday Ikhwan...cantik nama...nsem orgnya....moga jadi anak yg soleh di dunia dan akhirat...amin....

    Yan buat sendiri ke kek tu...pandai Yan...serba boleh....

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday tuk adik Ikhwan...moga jadi anak yg soleh...encem nyer dia

    ReplyDelete
  10. happy 7th birthday ikhwan..
    bestlah dapat birthday cake yg mama buat sendiri..

    ReplyDelete
  11. selamat hari jadi.. moga jadi anak soleh.. amin..

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday ikhwan..

    p/s blog akk ni ada virus /malware rs nyer...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...